دانلود|اقتصاد كشاورزي|

اقتصاد كشاورزي|50684053|adg40191533|
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان اقتصاد كشاورزي هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

حجم فایل : 157.8 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 33
به نام خدا به طور کلی نان فانتزی را می توان به 2 گروه نان سفید وتیره تقسیم کرد:نان سفید و تیره .
نانهای سفید شامل نان ساندویچی ,همبرگر,فرانسوی.
نانهای تیره شامل نانهایی که با ارد چاودار و سبوس دار تهیه شده باشد.
نانهایی که امروزه در بازار ایران رونق دارد شامل:
1- نان دیابت 2- نان ترکیبی
3- نان چاودار 4- نان سوبیتال
5- نان سلیات
مقدمه
5- نان سلیات:
از جمله نانهای رژیمی است که خوردن آن به افرادی که به گلوتن حساسیت دارند توصیه می شود.این نان فاقد آرد گندم است وبا ارد برنج تهیه میشود.از لحاظ بعضی املاح پائین است به همین دلیل به ان فیبرکس اضافه میکنند. 1- نان دیابت:
این نان مخصوص افراد دیابتی است ودرآن از آرد چاودار,جو,زیره,سبوس مالت و پوسته سویا استفاده میکنند. 2- نان ترکیبی:
نانهایی هستند که در آنها از مواد مختلف خوراکی استفاده میکنند مثلا نان سیر وزیتون,نان گردو,نان سیب و کشمش,نان بلغور گندم وجو. 3- نان چاودار:
این نان از نوعی غله به نام چاودار(گندم سیاه)تهیه شده است.باعث کاهش کلسترول وخطر بیماریهای قلبی وعروقی شده و دارای ویتامین گروه ب و ای است. این باعث ایجاد حس سیری در شخص شده و برای رژیم لاغری مناسب است. 4- نان سوبیتال:
این نان سیاه رنگ است.با انواع دانههای روغنی مانند کنجد,افتابگردانو بذرک تهیه میشود.این نان دارای مقداری امگا 3 است. واژه نانوایی در واقع عبارت است از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر ، ولی چون مراحل متعددی قبل از حرارت دادن در فر وجود دارد ، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود .
باتوجه به این که انواع زیادی از فرآورده های نانوای وجود دارند ، درجه بندی آن بر حسب فرمولاسیون آماده سازی و ویژگی های محصول امکان پذیر نمی باشد . از این رو محصولات را بر اساس روش ور آوردن تقسیم بندی می کنند . چنین تقسیم می کنند . چنین تقسیم بندی را می توان به شرح ذیل انجام داد . 9 – مشخصات محصول ، فرآیند و روش تولید محصول :
- کالاهای ور آمده با هوا ، شامل آنژل و کیکهای اسفنجی و نان های فانتزی .
- کالاهای نیمه ورد آمده ، شامل خمیر پای و بعضی از کراکرهای که در اثر بخار متصاعد شده و گازهای در طی پخت کمی حالت ور آمدن به وجود می آورند . در این جا کالای ور آمده با هوا مانند نان فانتزی مورد برسی قرار می گیرد . - کالای ور آمده با مخمره شامل نان و خمیر های شرین بوده به وسیله گاز کربنیک عمل می نماید .
- کالای ور آمده با مواد شیمیایی ، شامل کیک های لایه ای دونات و بیسکوییت ، ور آمده این فرآورده ها به کمک گاز کربنیک حاصل از پودر های نانوایی و عمل شیمیایی انجام می گیرد . - به سه روش سنتی ، نیمه اتوماتیک ، و اتوماتیک می توان انواع نان فانتزی را ...



مطالب دیگر:
🔗تحقیق ریخته گری آلیاژهای آهنی، چدن ها🔗طرح توجیهی احداث باغ گز روغن 100 هکتاری سال 96🔗تحقیق بودجه بندی سرمایه ای و عملیاتی در مدیریت🔗پاورپوینت استراتژی در عمل و روش هاي تدوين برنامه ريزي استراتژيك🔗گزارش کارآموزی مراحل ساخت ساختمان های بتنی🔗گزارش کارآموزی تاسیسات الکتریکی ساختمانی و صنعتی🔗تحقیق تاسیسات الکتریکی- ساختمانی- صنعتی و طراحی سیستم ارت و برقگیر ساختمان🔗پاورپوینت سیم کشی برق ساختمان، برقگیر و اصول و ساختار آن🔗فایل اکسل آماده لیست بیمه و مالیات کارکنان درسال 1397🔗تحقیق کارآفرینی و طرح توجیهی راه اندازی یک ISP (مرکز ارایه خدمات اینترنتی) سال 97🔗طرح توجیهی پرورش صدف و تولید مروارید سال 96🔗طرح توجیهی پرورش مرغ بومی به صورت ارگانیک در سال 96🔗پاورپوینت دستگاه گردش خون، فشار خون و تعیین گروه خونی🔗تحقیق دستگاه گردش خون و فشار خون🔗پاورپوینت ارزيابي بهره وری كار و زمان🔗پاورپوینت روش کاشت، اصلاح و بذرگیری سیب زمینی🔗پاورپوینت کاشت، داشت و برداشت سیب زمینی🔗تحقیق کاشت، داشت و برداشت سیب زمینی🔗پاورپوینت هوش مصنوعي و شبکه های عصبی مصنوعی🔗پاورپوینت مباني هوش مصنوعي و عامل هاي هوشمند🔗پاورپوینت عامل حل مسئله با جستجو در هوش مصنوعي🔗پاورپوینت مسائل ارضای محدوديت در هوش مصنوعي🔗پاورپوینت جستجوی خصمانه در هوش مصنوعي🔗پاورپوینت عامل های منطقی در هوش مصنوعي🔗پاورپوینت منطق رتبه اول و عامل های منطقی در هوش مصنوعي